Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Álvaro burxa ERC amb la llista unitària

El periodista Francesc-Marc Álvaro en un article publicat a La Vanguardia aquest dilluns assegura que després dels resultats del CEO  “el no rotund d’ERC a la llista unitària i transversal proposada pel president adquireix una magnitud més preocupant. Deu ser per això que, ara, alguns dirigents republicans, en privat, admeten que potser van equivocar-se”. Álvaro també assegura que després de la conferència del president Mas el passat novembre “les elits polítiques i econòmiques van arribar al moment màxim de nerviosisme” perquè pensaven que el procés entrava en el punt de no retorn, però que tot “va frenar-se en sec” pel partidisme d’ERC.

Redacció
Redacció 16/03/2015

En aquest sentit, Álvaro cita el llibre del periodista i excap de premsa de l’vicepresident del govern durant el tripartit, Josep Lluís Carod Rovira, Pere Martí, que explica en el seu llibre 'Escac a l'Estat', que Mas estava disposat a sacrificar la seva formació per culminar el procés i Junqueras no.

Álvaro alerta que fins a les eleccions del 27-S “passaran moltes coses” i recomana que els ànims sobiranistes no es deixin influir tant per les enquestes i els preacords inconcrets sobre el full de ruta, perquè “estar cansat dels tacticismes dels polítics que defensen la independència no és el mateix que estar avorrit del projecte de la independència”.