Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Almenys 5 terroristes morts en un tiroteig a Cambrils

L'incident hauria registrat quatre morts, els pressumptes terroristes, en un tiroteig al passeig marítim de Cambrils. L'operació policial s'ha activat pocs minuts després de la 1 de la matinada i Protecció Civil ha alertat als veïns d'aquesta localitat que es tanquin a casa i no surtin al carrer. Els Mossos investiguen la relació entre l'atemptat a Barcelona i els incidents d'aquesta matinada a Cambrils.

Redacció
Redacció 18/08/2017

Actualitzacions

2:09h: Els Mossos confirmen que han abatut als quatre presumptes terroristes. Estarien armats amb cinturons explosius.
2:26h: Les primeres informacions policials expliquen que una furgoneta hauria atropellat a diversos vianants al Passeig marítim de Cambrils i aquesta hauria bolcat. A continuació els Mossos haurien mort a trets als presumptes terroristes i un cinquè estaria ferit. 
2:35h: Tres Mossos i 6 civils haurien quedat ferits en l'incidient, no es tem per la vida de cap.
2:56h: Els Mossos d'Esquadra expliquen en una piulada que ” el dispositiu policial a Cambrils continua en marxa” i que la situació “a hores d'ara està sota control”. Es continua demanant precaució.
3:20h: Els Mossos expliquen que tenen previst fer diverses explosions controlades a Cambrils i que la població no s'alarmi si els senten
3:55h: Els Mossos confirmen que el cinquè terrorista abatut, i que estava ferit, ha mort.

Vídeo: Moment del tiroteig a Cambrils