Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Alfred Bosch: “Procés Constituent transmet desconcert”

El cap de llista d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha defensat en una entrevista a Catalunya Ràdio les seves propostes principals per a la ciutat comtal. El salari mínim de ciutat, la capitalitat d’Estat, el ‘Pla Bosch’, i la política de pactes entre d’altres. Bosch ha ressaltat sobre les recents declaracions de la monja Forcades postulant-se personalment pel 27S, que la seva proposta i la seva política d’aliances és desconcertant. Ella es declara independentista, però en canvi es presenta dins d’una candidatura molt ambigua com és BComú.

Redacció
Redacció 18/05/2015

Fins que Colau no digui que sí, no li podem dir que sí

Bosch manté la seva política de pactes. A Trias li ha retret que no hagi concretat més, i que fins ara hagi governat amb el PP deixant de banda les polítiques socials “amb una trajectòria més social, ara seria més fàcil pactar-hi”. A Ada Colau li ha dit que “fins que no digui que sí a la independència, nosaltres tampoc li podem dir que sí”. ERC defensa la capitalitat d’Estat per a Barcelona, mentre que BComú és una candidatura menys homogènia i amb les coses menys clares perquè hi ha diverses línies de pensament. Bosch, ho té clar: “nosaltres ens presentem per governar”.

El PSC de Collboni no és el de Maragall

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha defensat la feina feta fins ara per Jordi Portabella, que ha estat aguantant la flama del partit durant aquests darrers anys i en moments molt difícil, però també ha dit que ara era moment de nous projectes i de cares noves, i ara ell és el candidat legitimat per la militància. També s’ha referit al PSC de Jaume Collboni de qui ha dit que no representa l’esperit maragallista dels Jocs Olímpics, amb aquell esperit emprenedor i el tractament de Catalunya com una veritable capital d’Estat. Bosch ha recordat Ernest Maragall i el jutge Santi Vidal tanquen la seva llista.