Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

Alfons López Tena respon a Duran acusant-lo de ‘corrupte’, cobrar comissions i dedicar ‘diners públics a finançar la seva vida sexual’

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha replicat amb un article al seu blog a l’indirecte!cat les acusacions que aquest matí li llançava el líder d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, acusant-lo de ser un polític ‘corrupte, que cobra comissions, ven esmenes de lleis a grans grups d’interès, premia amb càrrecs públics les seves amants i ex-amants i dedica diners públics a finançar la seva vida sexual’. Després que Tena, notari i exmilitant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), acusés la vicepresidenta de ‘presumpta delinqüent’ per haver mentit en el seu currículum, Duran la defensa afirmant que ella no ha comès cap delicte i que l’afer del currículum no és comparable amb que ‘un notari deixi en blanc uns fulls del seu protocol, i ja m’entens de què t’estic parlant’. Tena ironitza: ‘És evident que ni el Sr. Duran es refereix a mi quan diu ‘un notari’, ni jo em refereixo a ell quan dic ‘el secretari general d’un partit polític”.

Redacció
Redacció 18/03/2011

Tot i això, afirma que ‘en la hipòtesi que el Sr. Duran es refereixi a mi’ l’insta a que el grup parlamentari de CiU proposi una comissió d’investigació sobre ‘les insídies que insinua i també sobre la presumpta falsificadora’ en referència a la vicepresidenta, Joana Ortega. I avança que Solidaritat s’afegirà a la petició de totes dues comissions.

I conclou: ‘Si el Sr. Duran vol a més una comissió d’investigació sobre les malifetes de l’hipotètic secretari general, que l’identifiqui ell’.

Relacionats