Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

Alfons López Tena i l’equip d’Osona Decideix coordinaran el referèndum d’Olot

La plataforma ciutadana La Garrotxa Decideix farà aquest dijous una roda de premsa per comunicar públicament la col·laboració de l’equip d’Osona Decideix, amb Alfons López Tena, Marcel Orri i Jordi Anento, entre d’altres. Pels olotins la incorporació de l’equip que va organitzar el referèndum a Osona és una bona oportunitat per recollir l’experiència i aprofitar-la per la realització del referèndum a la capital garrotxina i procurar assolir uns nivells de participació elevats. Cal recordar que ara per ara, amb gairebé un 38% de participació, La Garrotxa es situa com la primera comarca de la demarcació gironina pel que fa a la participació i la segona a nivell de Catalunya, només superada precisament per Osona.

Redacció
Redacció 11/03/2010

La roda de premsa vol servir també per animar a tothom qui vulgui ajudar a organitzar el referèndum a incorporar-se en qualsevol de les comissions de treball creades.

Olot Decideix ja fa mesos que treballa per fer la consulta el pròxim 25 d’abril, data que s’ha rebatejat amb les sigles de 25A.

Si voleu més informació, adherir-vos a la plataforma ciutadana, fer-vos voluntaris, adquirir butlletes pel sorteig o fer donacions, podeu dirigir-vos a la seu de La Garrotxa Decideix, al núm. 6 de la plaça Major d’Olot, o visitar la web www.lagarrotxadecideix.cat.

Relacionats