Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Albiol vol “seguir netejant Badalona”

Badalona (ACN).- L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha demanat aquest diumenge tenir “una majoria suficient” a les properes eleccions municipals per “poder seguir netejant” Badalona “de tot allò que no ens agrada i que genera problemes amb la resta de veïns, suposo que ja m'heu entès”, ha dit. En l'acte de presentació de la seva candidatura a la reelecció, Albiol ha reivindicat la seva política “sense complexes” amb la immigració. L'ha acompanyat la presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, que ha demanat a CiU que “abandoni i l'estelada” perquè les municipals han de ser pels veïns, no per la independència”.

Redacció
Redacció 15/03/2015

Un discurs ple d’etnicitat i contra la Catalunya independent
 
La immigració ha estat, amb diferència, el tema més tractat durant la presentació de Garcia Albiol com candidat del PPC a Badalona. “No m'he menjat a ningú com alguns van dir que faria”, ha ironitzat. L'actual alcalde del municipi ha defensat que no ha perseguit “ningú per ser de fora”, però sí “als que han vingut a delinquir, a robar i a fer la vida impossible”, a diferència del que passava quan ell no governava, “quan als de fora no se'ls podia fer res”, ha assegurat. Garcia Albiol ha posat com a exemple el desallotjament de la Plaça Camaron de la Isla on es reunia la comunitat musulmana per resar i que ara ho fan “en un espai de lloguer on no molesten a ningú”.
 
Sánchez-Camacho demana a CiU que abandoni “l'estelada”
 
El candidat a Badalona, ha rebut el suport de la presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, que ha lloat la política d'Albiol “que, malgrat ha hagut de fer front a una permanent persecució i desprestigi”, ha aconseguit acabar amb els “espais d'impunitat” perquè ha fet complir la llei “als de dins i als de fora”. Sánchez Camacho, ha posat Badalona com a exemple de que les eleccions municipals “no són per a l'independentisme sinó per portar prosperitat als veïns, com a fet Albiol”. En aquests sentit, ha demanat a CiU “que abandoni l'estelada perquè les eleccions del 24M son pels veïns dels ajuntaments i ciutats de Catalunya, no per la independència i l'estelada”.