Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Albiol: “Rita Barberá ha estat la millor alcaldessa de València i no es mereix el que està passant”

Xavier García-Albiol ha visitat avui TV3 i ha estat entrevistat a Els Matins. El líder dels populars a Catalunya ha advertit que si hi ha algun altre candidat competint contra ell per encapçalar el PP, es retirarà: “Jo no aniré a barallar-me per guanyar congressos sinó a guanyar eleccions”. En aquest sentit ha tret pit: “el meu CV està sobre la taula: he demostrat que sóc capaç d'atreure vot al PP com ho vaig fer a Badalona amb un 35%”.

Redacció
Redacció 23/09/2016
Xavier García-Albiol s'ha mostrat convençut que la seva vàlua com a polític farà que no tingui competidors per a liderar el PP a Catalunya. A més, sobre la seva acumulació de càrrecs ha assegurat que “puc compatibilitzar perfectament els tres càrrecs: parlament, senador i regidor a Badalona i no és la primera vegada que algú té aquests càrrecs”.
 
Moció de confiança
 
Albiol no ha sorprès ningú quan ha explicat el sentit del vot del PP a la moció de confiança de Puigdemont. “Catalunya té un greu problema amb el govern actual perquè depèn d'un partit antisistema i això és un problema per a l'estabilitat”. Així doncs, ha dit que “el President Puigdemont està sol. Cap partit dels clàssics, com CSQEP, votarà a favor a la moció de confiança”.
 
Més polítiques socials
 
Albiol ha assegurat que “la nostra alternativa és un govern que prioritzi les polítiques socials, com la sanitat, i l'economia. No pas el tema nacional”. En aquest sentit ha afirmat que estaria al costat del President si aquest “va al govern d'Espanya amb una proposta de reforma constitucional aportant les diferencies de Catalunya, identitàries, culturals… però un plantejament assumible. Llavors ens posarem d'acord”.
 
Rita, la millor alcaldessa
 
Quan ha sorgit l'assumpte sobre la imputació de Rita Barberá, Albiol ha intentat sortir del pas: “si jo fos Rita Barberà hagues tornat l'acte de senador. Però s'ha de ser curós amb el tema dels imputats, és molt fàcil estar imputat que no vol dir condemnat”. Llavors, sense complexos, Albiol ha dit: “Rita Barberà ha estat la millor alcaldessa de València. No es mereix tot el que està vivint”.

Relacionats