Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Albiol reconeix ara que l’aplicació de l’article 155 és “vàlida”

“L'aplicació de l'article 155 no és només vàlida per aturar un cop d'Estat com aquest, sinó que l'aplaudirem”, ha subratllat el líder del PP català, Xavier Garcia Albiol

Redacció
Redacció 28/08/2017
El president del PPC, Xavier García Albiol, s'ha mostrat contundent i després de la presentació de la Llei de transitorietat per part de JxSí i la CUP s'ha mostrat partidari obertament d'una hipotètica suspensió de l'autonomia a Catalunya.
 
“L'aplicació de l'article 155 no és només vàlida per aturar un cop d'Estat com aquest, sinó que l'aplaudirem”, ha remarcat Albiol, que ha reconegut però que aquest es tracta del recurs més “extrem” i que abans d'arribar a aquesta situació “les institucions democràtiques de l'Estat tenen un ampli ventall d'opcions”.
 
De fet, el president del PPC ha assegurat que la presentació “a corre-cuita” de la que ell anomena “Llei fundacional de la república bolivariana catalana” és per tapar “la vergonya i l'escàndol” de l'independentisme en la manifestació 'No tinc por'. “Dissabte es va demostrar la misèria moral d'alguns”, ha reblat Albiol.