Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Albiol busca un incident en campanya

Provocador nat, el cap de llista del PP pel 27-S, Xavier García Albiol, busca crispar la societat catalana i ho demostra dia a dia. L’actitud de fanfarró davant els mitjans durant la posada en escena de la reforma exprés del TC assegurant que “s’ha acabat la broma” o  l’insult al president Mas titllant-lo de dictador de república bananera, d’aquest dimecres, no són casuals. 

Redacció
Redacció 03/09/2015

Sembrar la por en campanya

És una estratègia premeditada, Albiol busca un incident en campanya, busca poder aparèixer com a víctima de l’independentisme violent, per mostrar, amb la complicitat d’alguns mitjans ben disposats, que a Catalunya l’independentisme és incívic i violent i així sembrar la por en campanya.

Les provocacions i atacs constants d’Albiol formen part d’una estratègia a tres bandes per intentar descavalcar la victòria del sí.  

El PP va a totes i el govern de Rajoy utilitza el joc brut de l’estat per fer escorcolls mediàtics en precampanya, utilitza els altaveus mediàtics per fer creure als catalans que la independència ens portarà totes les misèries, i ara utilitza la crispació per intentar violentar la societat catalana, una estratègia que pot donar-los més rendiment que les altres dues, perquè molts catalans ja estem immunitzats de les dues primeres. En aquest sentit, cal prescindir de les provocacions dels populars i en especial de les de l’Albiol.

Carta blanca per insultar

Albiol sap que a Badalona l’estratègia de crispar la societat li va donar rendiment i va jugar la carta fins l’últim moment provocant tensions en la investidura del nou ajuntament. Ara provocarà fins al límit per intentar que se l’increpi o agredeixi i generar un clima de crispació que enrareixi el  27-S. Té carta blanca per insultar i provocar i en l'operació no hi té res a perdre i molt a guanyar. 

Relacionats