Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Albiol atia l’odi contra Catalunya

El candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, ha protagonitzat un discurs de baix nivell, dirigit a somoure vísceres i a atiar l’odi contra Catalunya. En una conferència al Fòrum Primera Plana d'El Periódico, el candidat popular ha acusat el govern de la Generalitat de crear un clima de “baixa qualitat democràtica” i “d’assenyalar” tot aquell que es mostri disconforme amb la independència de Catalunya. “Pronunciar-se contra la independència és un exercici de valentia per part dels empresaris, per no dir de suïcidi polític i econòmic”, ha assegurat. Albiol també ha afirmat que des del govern “s’atia la tensió amb els que són els principals clients de Catalunya més enllà de l’Ebre” i  que “s’agredeix els que viuen més enllà de les fronteres catalanes”. 

Redacció
Redacció 15/09/2015

Albiol es fa un embolic amb el virrei

Albiol ha fet gala de la seva incompetència quan ha respost a una pregunta sobre si la independència de Catalunya tindria alguna avantatge o si tot serien inconvenients. “Miri no se si tindria alguna avantatge o no, segurament que Artur Mas seria virrei i per ell seria una avantatge, o no tenir que donar explicacions davant la justícia. Sobre el concert, no se si tindria alguna avantatge, jo veig que té greus inconvenients ja no per Catalunya sinó pels homes i dones que vivim a Catalunya que ens sentim catalans, que són andalusos, extremenys o murcians, però que volen viure amb naturalitat el nostre sentiment espanyol”, ha estat la brillant resposta d’Albiol.

Després de tanta desbarrada, Albiol ha fet una crida al vot d'aquells “socialistes i nacionalistes moderats” que “no vulguin renunciar” a ser espanyols perquè votin PPC el 27-S.

Albiol vol tancar 3 canals de la televisió pública: “no hem de destinar diners a escoltar musica”
 
Albiol ha explicat els plans del PP sobre la CCMA si  governen després del 27-S i després de garantir que el PPC “no vol tancar TV3”, ha apostat per “racionalitzar els mitjans públics catalans” i deixar uns únics 4 canals a la televisió i dues emissores a la ràdio pública. “No és raonable que hi hagi set canals de tele”. D'altra banda, ha reiterat la seva intenció de forçar la CCMA a que retransmeti el míting que el PPC celebrarà diumenge a Badalona com a mesura compensatòria decretada per la Junta Electoral per als partits que no van assistir a la Via Lliure. El popular ha lamentat que s'utilitzin els mitjans públics al servei d'una causa política i d'una candidatura. 

Relacionats