Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Albiol amenaça de denunciar l’alcaldessa de Badalona si fa servir les seves dades personals en un cens per l’1-O

“Com tingui la temptació de posar les meves dades en un cens, automàticament el dia 1 li poso una denúncia”, ha sentenciat el líder del PP català, Xavier García Albiol.

Redacció
Redacció 25/08/2017
El president del PP català, Xavier García Albiol, ha amenaçat aquest divendres amb denunciar a l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, si aquesta utilitza les seves dades personals en un cens per a la celebració del referèndum de l'1-O.
 
En una entrevista en RNE, García Albiol s'ha mostrat així de taxatiu respecte a una possible celebració il·legal del referèndum d'autodeterminació a Catalunya: “Com tingui la temptació de posar les meves dades en un cens, automàticament el dia 1 li poso una denúncia”.
 
Com actuaran les forces de seguretat?
 
Preguntat per com actuaran les forces de seguretat de l'Estat davant la possible celebració del referèndum, ha assenyalat que “el prudent” és que “primer es cometi el delicte”: “No sembla lògic explicar ara com es va reaccionar”.
 
A més, el líder del PP català ha lamentat que els atemptats perpetrats a Catalunya no hagin fet “canviar” el projecte independentista.