Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

Albert Rivera denuncia que la CUP posi en dubte la justícia pel cas Franki

El president de Ciutadans (C’s), Albert Ribera, ha assistit aquest dijous al Ple de l’Ajuntament de Mataró, on tots els grups municipals, a excepció de la CUP, han condemnat els darrers atemptats d’ETA. També durant aquest plenari, el PSC i el PP han sumat prous vots com per rebutjar una declaració institucional presentada per la CUP, ERC, ICV-EUiA, i que ha rebut el suport de CiU, per demanar l’alliberament de Francesc Argemí, Franki, el jove de Terrassa empresonat per ultratge a la bandera espanyola. Rivera ha denunciat aquesta actitud de la CUP, que considera ‘increïble’. ‘No vol condemnar la violència i pretén incomplir una sentència judicial’, ha explicat el líder de Ciutadans.

Redacció
Redacció 06/06/2008

El debat sobre els darrers atemptats d’ETA i la situació del terrassenc empresonat per ultratge a la bandera espanyola s’ha allargat durant una hora en un ple molt tens a l’Ajuntament de Mataró A banda de la discussió política, hi hagut crits des del públic provinents de simpatitzants de la CUP, que fins i tot han hagut de ser desallotjats per la Policia Local.

Durant el ple també s’han manifestat, més pacíficament, representants de Ciutadans, que malgrat no tenir representació a l’Ajuntament han volgut ser presents per condemnar els atemptats d’ETA, així com el posicionament de la CUP. ‘Condemnem la violència i als qui no la condemnen’, es podia llegir en unes pancartes que han mostrat silenciosament.

El president de la formació, Albet Rivera, ha acompanyat als militants mataronins per denunciar el posicionament de la CUP. ‘No vol condemnar la violència i la mort de les persones’, ha lamentat. Sobre la proposta per demanar l’alliberament de Franki, el líder de C’s considera ‘increïble’ que des dels partits polítics s’intenti incomplir la llei. ‘Cal respectar la separació de poders’, ha conclòs.

Relacionats