Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Albert Boadella: “Per mi Esperanza Aguirre representa la llibertat”

Ciudadanos sedueix exfalangistes i exmilitants de PxC però no acaba de convèncer a un dels seus fundadors. El dramaturg Albert Boadella, director artístic dels Teatros del Canal de Isabel II de Madrid, fitxat per Esperanza Aguirre el 2008, ha declarat aquest divendres que creu que  la presidenta del PP de Madrid i candidata a l’Alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, representa “l'única possibilitat de tancar el pas a Podemos”, amb independència que ell fos “cofundador de Ciudadanos”.

Redacció
Redacció 22/05/2015

El dramaturg de la lideressa, estendard de la llibertat

“Esperanza Aguirre en aquest moment representa l'única possibilitat de tancar el pas a Podemos. Ciutadans no té encara l'envergadura per fer això”, ha assegurat Boadella que ha fet campanya per Aguirre a bord d’un telefèric a la Casa de Campo. Boadella ha insistit en que la  presidenta del PP madrileny “representa la llibertat”, i no de forma teòrica, perquè, ha justificat,  durant els anys que hem treballat junts mai he rebut “una ordre o una recomanació”.

Boadella agrada als espanyols

Aguirre ha tornat les floretes a Boadella assegurant que el dramaturg és l'exemple de la persona que exerceix la llibertat. “Per a mi és l'exemple de la llibertat. Diu el que pensa, on sigui, agradi o no agradi, a la seva pàtria xica -en referència a Catalunya-, desgraciadament no agrada, però als espanyols ens agrada, ens agrada Espanya”, ha sentenciat la lideressa.