Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Albano Dante Fachin, l’home de Colau per controlar Podemos

No és casual que la parella d’Albano Dante i sòcia seva a la revista Café amb Llet, Marta Sibina fos designada a dit per anar segona a les llistes d’En Comú Podem a les eleccions espanyoles del 20D. Va ser una jugada més del projecte polític cada cop més messiànic d’Ada Colau. Va ser una jugada perfecte per obtenir la confiança d’Albano Dante Fachin per dinamitar el projecte polític de Podemos a Catalunya. L’ambició d’Ada Colau no s’atura, el seu més estricte nucli de confiança liderat pel seu company, Adrià Alemany,  lidera amb ma de ferro el projecte de confluència de les esquerres, un cop liquidada Iniciativa, fins i tot EUiA, la propera peça a capturar és l’organització de Podemos a Catalunya.

Redacció
Redacció 01/03/2016

Catalunya en Comú, el partit de Colau per aconseguir l’hegemonia populista a Catalunya

Un cop debilitats tant ICV com EUiA, resta aconseguir-ho amb Podemos a Catalunya, aquest és l’objectiu marcat per Ada Colau com a pas necessari per aconseguir l’hegemonia del populisme d’esquerres a Catalunya. Recordem que tant sols fa uns dies moviments interns van treure competències a la regidora d’ICV, Janet Sanz, parella del futur coordinador d’Iniciativa, David Cid, una mostra clara de la duresa amb que Ada Colau exerceix el poder.

Albano Dante i Marta Sibina, la parella perfecte per debilitar Podemos a Catalunya

Promocionar un personatge com Albano Dante com a líder de Podemos és una jugada mestre per fer possible el control absolut de les forces populistes a Catalunya. Albano Dante és un personatge peculiar, ambiciós i sense cap mena d’escrúpol, amb un estil, encara que més “violent”, semblant a les formes d’Ada Colau. Un lideratge mediàtic fet a base d’un populisme que és contradiu permanentment.

L’entorn de Pablo Iglesias preocupat per les formes i l’ambició d’Ada Colau

Fonts de Podemos no entenen com sense tenir lligat un govern estable a l’Ajuntament de Barcelona es dediqui a fer política a les espanyes i a obtenir un desmesurat control del poder polític. La guerra ha esclatat entre Podemos i Ada Colau i des de Madrid es busca la manera d’evitar que Albano Dante lideri Podemos a Catalunya, avantsala del control de l’organització per part de Colau.

Relacionats