Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Alamán vol ‘guarir’ el “retard mental” dels catalans amb banderes espanyoles als balcons

En el seu bloc, ‘General Dávila’ el mediàtic tinent retirat, demana a la ciutadania que ompli els balcons de banderes espanyols el proper 27 de setembre, com a mostra de rebuig als independentistes, als que considera “que razonan sus ideas inamovibles, convencidos por la información deformada de la Historia que han recibido y por la influencia política de los obsesionados con el rechazo a España”.

Redacció
Redacció 23/09/2015

Alamán fa una classificació per grups al llarg del seu article on va agrupant els diversos tipus de persones que, en major o menor mesura, han insultat els valors de la pàtria situant-se al costat dels que volen la “romper de forma unilateral el territorio, la Historia y el sentimiento de Patria”, com ara els de la xiulada de l’himne a la Final de Copa del Rei.

Aquesta crida a posar la bandera espanyola a tots els balcons del país no és la primera vegada que es fa. Tanmateix, l’èxit de la iniciativa no ha estat massa alt i és per això que a tants pocs dies de les eleccions a Catalunya, el tinent retirat no es dona per vençut i insisteix en la seva proposta.

La cara real d’Alamán, al llibre ‘Zugzwang. El Dietari del Procés’

Si per algun moment havien pensat que la crida d'Alamán era raonable, només cal repassar una de les 761 cites que recull el llibre 'Zugzwang. El Dietari del Procés', dels germans Jordan, que recull una frase d'aquest tinent: “Nunca creí que hubiese tanto retrasado mental en Cataluña, ahora veo que los hay a montones” (1-2-2013). Malgrat la crida desesperada a espanyolitzar els balcons catalans, l’amor del tinent a Catalunya va quedar registrat en aquest llibre que conté un recull dels improperis que la caverna ens ha dedicat. Els arguments del trist militar queden totalment desacreditats davant d’aquest tipus d’afirmacions totalment injurioses.

Relacionats