Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Així treballen els diputats espanyols

Aquest dimecres recuperem un altre punt de mira clàssic, la referència anual a la poca predisposició per treballar que tenen els polítics espanyols al Congrés dels Diputats. La fotografia que […]

Redacció
Redacció 16/02/2011

Aquest dimecres recuperem un altre punt de mira clàssic, la referència anual a la poca predisposició per treballar que tenen els polítics espanyols al Congrés dels Diputats. La fotografia que us ensenyem a continuació, que ha generat una forta controvèrsia a Menéame, va ser presa aquest dimarts a quarts de cinc de la tarda, en plena sessió plenària, mentre es consideraven les proposicions de llei i no de llei, així com altres interpel·lacions urgents i esmenes al Senat.

Des de la tribuna d’orador parla el convergent Pere Macias, i a l’hemicicle s’hi poden comptar una vintena llarga de diputats dels 350 que haurien de ser a la sala. Entre els pocs que hi són presents hi ha Joan Tardà (ERC), Gaspar Llamazares (IU) o Francesc Canet (ERC), mentre que la immensa majoria dels representats de PP i PSOE no han cregut convenient ser al seu lloc de treball, ja que ahir ‘només’ es discutien proposicions de CiU i el PNB.