Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Aires de tragèdia espanyola a la caverna mediàtica pel triomf de #JuntspelSí

Tots els mitjans de comunicació contraris a una Catalunya independent comencen a sucumbir al pessimisme i actuen com a veritables “hooligans” contra la democràcia del dret a decidir. El procés torna estar al centre del debat, no hi mitjà unionista que no dediqui la major part de la informació política al procés català,  #JuntspelSí ha recuperat el protagonisme i, sobretot, les il·lusions de la gent. Els mitjans de comunicació unionistes, els espanyols i catalans, ja fan clarament guanyadora la llista de Mas i Junqueras amb el suport de la societat civil, la transversalitat trenca tots els esquemes i el nerviosisme és nota cada dia més.

Redacció
Redacció 26/07/2015

El Mundo, El Español, El País, La Vanguardia o El Periódico respiren aires de tragèdia espanyola, no volen assumir que una immensa majoria de catalans votaran sí a la independència el proper 27S

Tot just acaba de començar la campanya mediàtica contra el procés independentista i la virulència va en augment, l’avantatge és que és fruit de la desesperació d’aquells que ho veuen perdut. La caverna mediàtica no té arguments, només té mentides per intentar acabar amb el procés, per això cada dia publiquen milers d’articles i s’inventen informacions per provocar desesperació a les files dels partidaris de la independència, però no poden i a mesura que el temps s’esgota la desesperació guanya terreny, per això cal aprofitar cada article, crònica o pagina unionista contra el procés, per fer pedagògica a la contra.
 
L’últim tren a Katanga, el darrer article de Pedro J Ramírez respira amargor, malgrat que intenta amagar-ho amb un crit d’ajuda a la comunitat mundial

El seu article és una mostra clara del pessimisme per  veure que #JuntspelSi i la mateixa CUP són clars guanyadors, i es desespera al comprovar que la classe política espanyola no té cap antídot davant la revolta dels somriures dels independentistes catalans.

El dibuix sempre increïble de @jmunozfe és una prova evident que els catalans ho tenim a tocar

El tren català cap a la independència no té aturador, una llista transversal i amb la CUP ens fa guanyadors i amb claredat.
 

Relacionats