Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Agro-cultura

|

- Publicitat -

Agro~cultura és la revista de la producció agrària ecològica i l’agroecologia, amb articles sobre ramaderia, fructicultura, horta, energies renovables, extensius, notícies, novetats editorials i activitats d’agenda. Tot enfocat des del prisma de la divulgació de tècniques, mètodes i qualsevol altre aspecte que aporti elements per a desenvolupar una cultura i unes pràctiques sostenibles en el món rural, tant a nivell ecològic com econòmic.

Aquesta revista difon idees sobre la situació actual del sector agrari en l’àmbit mundial i nacional per obtenir elements de reflexió que permetin apostar per a la sobirania alimentària dels pobles. Al mateix temps ofereix arguments i ressenya experiències de produccions socialment equitatives que estrenyen els vincles entre pagesos i consumidors.

Publicitat

Agro-cultura és el pont de comunicació entre els diferents protagonistes i operadors de la producció agrària ecològica en les terres de parla catalana. Es dirigeix principalment a pagesos i ramaders, tècnics agrícoles, elaboradors, comercials, estudiants, consumidors i persones sensibles o properes amb el món agrari.

Agro-cultura està editada trimestralment per l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics.

Característiques tècniques

Edició: Associació l’Era, Espai de Recursos Agroecològics
Adreça: C/ Ramon Iglesies, 5-7 (Edifici FUB), 08242, Manresa.
Telèfon: 93 878 70 35
Correu electrònic
:  info@agro-cultura.org
Web
revista agro-cultura: http://www.agrocultura.org/
Web associació l’Era
: http://www.associaciolera.org/index.php

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut