Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Veure Catalunya des del Gran Angular

Catalunya des del gran angular. Això és el que ofereix un nou web, panorama.cat. Aquest ofereix fotografies de gran qualitat en format panoràmic que deixaran a més d’un bocabadat. El creador de panorama.cat és el Domènec Ribes i la seva intenció és incorporar cada cop més emplaçaments de la geografia del país per oferir la possibilitat de viatjar als racons més emblemàtics sense moure’s de casa.

Redacció
Redacció 12/08/2007
Un nou web anomenat panorama.cat, ofereix fotografies d’alta qualitat en format panoràmic. L’ambició és seguir creixent ja que ara per ara només algunes ciutats de Catalunya es poden visitar des del portal. El creador de panorama.cat és el Domènec Ribes i la seva intenció és incorporar cada cop més emplaçaments de la geografia del país per oferir la possibilitat de viatjar als racons més emblemàtics sense moure’s de casa.

De moment, Barcelona, Tarragona, Montblanc, Escornalbou i, pròximament, Santes Creus són les destinacions amb les quals podeu gaudir al web. Qui no hagi estat mai entre les muralles de la capital de la Conca de Barberà, o qui cregui que la Pedrera és territori només per als turistes té ara l’oportunitat de visitar aquests indrets amb un realisme més que ben aconseguit. Les panoràmiques són d’una qualitat que no tenen res a envejar a altres webs similars en diferents països del món. Panorama.cat fins i tot suposa un salt qualitatiu respecte al servei que manté la Generalitat de Catalunya en el seu portal per promocionar el turisme.

Del Hobby a la feina

Domènec Ribes  va començar el projecte com un joc, però la feina tan ben feta ha fet que alguns ajuntaments ja s’hagin interessat per ser presents a panorama.cat i en Domènec admet que no hi farà cap fàstic. De fet, la seva intenció és convertir el web en un autèntic portal virtual de Catalunya.