Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Afins a Nebrera acusen la direcció del PPC d’utilitzar de forma sectària l’aparell del partit

Els candidats a la presidència i a la secretaria general del PP català de Barcelona, Santiago Gotor Sánchez i Lluís Tejedor i Fabregat, han criticat aquest dilluns ‘la utilització sectària de l’aparell i de les estructures del partit per part de l’actual direcció’.

Els dos militants del PP de Catalunya, afins a la diputada Montserrat Nebrera, han lamentat ‘profundament com s’ha produït, en totes les poblacions, l’elecció de compromissaris de cara al proper Congrés que el PPC celebrarà a Barcelona el 22 de novembre’. En aquest sentit, han demanat el suport als compromissaris i el seu aval ‘per posar fi a una manera incomprensible de fer política i donar inici a un estil més respectuós amb la llibertat de tots i cadascun dels militants’.

Redacció
Redacció 03/11/2008

En una nota, Gotor i Tejedor s’han mostrat convençuts ‘que el PPC necessita un canvi real en la seva directiva’. ‘El nostre projecte no està basat en afinitats personals, sinó en principis i valors’, han dit. Els dos candidats han apostat per un partit ‘capaç de governar, on hi tingui cabuda tothom, on les estructures comarcals vertebrin una nova organització que garanteixi el recolzament de tots i cadascun dels regidors i representants a les juntes locals’. També han ressaltat que les persones han de ser ‘respectades pel seu treball i la seva aportació, i no han de ser moneda de canvi d’interessos espuris que només afavoreixen aquells que dirigeixen el partit com si fos una herència feudal’.

Els dos candidats a dirigir el PP de Barcelona han destacat que treballaran perquè ‘aquestes victòries sense ètica siguin derrotes en un futur’. ‘I treballem sense por, perquè no tenim res a témer, res a perdre, res a amagar’, han afegit. Així mateix, han manifestat que estan preparats per fer front a ‘les dificultats’ que els plantegi l’actual direcció. ‘No ens tombaran, malgrat totes les tècniques dissuasòries de pressió ambiental i psicològica que es facin servir’, han remarcat. ‘No tenim la força, però tenim raons per tombar actituds impròpies d’un partit democràtic que diu lluitar per la gent però que només cultiva la vanitat i el poder’, han indicat.