Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Aficionats del Madrid cremen senyeres a Reus

Sembla que la ràbia que porten a sobre s’ha destapat. A Reus, uns encaputxats, alguns menors, han cremat les 8 senyeres que onejaven a la plaça General Prim. Un grup d’espectadors, també celebrant aquesta victòria, mentre les flames consumien les senyeres, corejaven diverses proclames contra Catalunya.

Redacció
Redacció 19/06/2007

directe!cat recomana paciència i indiferència a aquell típic amic, o no tan amic, del Madrid que ens farà la guitza durant dies. De totes maneres el que no es pot tolerar és un ultratge a la nostra bandera com han fet uns seguidors del Madrid a Reus. Aquests han cremat totes les senyeres de la plaça del General Prim de Reus durant la celebració de la victòria.

No vulguem saber com ens haguessin tractat si amb les dos anteriors lligues seguidors catalans haguessin cremat banderes espanyoles. Doncs les vuit banderes catalanes que penjaven dels quatre fanals de la plaça de Prim de Reus van ser cremades aquest diumenge al vespre, durant l’acte de celebració de la victòria del Reial Madrid C.F. Diversos individus, alguns d’ells menors d’edat, es van enfilar als fanals per cremar les senyeres o bé per baixar-les i incendiar-les, mentre la gent corejava diverses proclames contra Catalunya.

A Madrid, han recordat les paraules d’Eto’o que aquí no reproduirem. També hauran de demanar perdó com va fer el Camerunès?