Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Adéu Andreu!

El show del català Andreu Buenafuente es retirarà d’Antena 3 Televisión un any abans del que el contracte firmat entre la productora El Terrat i la cadena espanyola havien signat. […]

Redacció 26/06/2007

El show del català Andreu Buenafuente es retirarà d’Antena 3 Televisión un any abans del que el contracte firmat entre la productora El Terrat i la cadena espanyola havien signat.

El programa, que ha estat bàsic per una renovació del panorama humorístic espanyol, amb gags de qualitat, bona música i en directe, un humor i intel·ligent i genuïnament català, posarà fi a les seves emissions després de 3 anys en antena. El programa havia comptat amb la presència convidats, artistes, estrelles i personatges d’arreu del món.

A pesar d’aquest potencial, el programa ha sofert una decaiguda important. Amb un principi esperançador, arribant a superar a Crónicas Marcianas, Buenafuente va tocar sostre la temporada passada estancant-se en un número d’espectadors i enguany, sembla ser que la falta d’innovació i la competència de les noves cadenes, ha rebaixat l’audiència del showman a una mitjana del 15% de share.

Algunes fons afirmen que la temporada que ve, Buenafuente presentarà un programa a la Sexta, cadena on El Terrat n’és accionista.