Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Acciona Trasmediterránea anuncia la nova línia d’alta velocitat Dénia-Eivissa-Formentera

Acciona Trasmeditárranea va anunciar ahir que aquest estiu començarà a operar una nova línia d’alta velocitat amb sortides directes des de Dénia cap a Formentera, via Eivissa. D’aquesta manera, Acciona comunicarà aquest estiu via mar al conjunt dels Països Catalans, de la península a totes les illes de l’arxipèlag, amb sortides des de Barcelona, València i Dénia cap a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, en bucs ràpids i superferris.

 

Redacció
Redacció 18/04/2008

Acciona Trasmeditárranea reforçarà els seus serveis per a atendre la demanda dels seus clients durant el període de vacances, de manera que unirà diàriament amb bucs d’alta velocitat Barcelona amb Palma i Eivissa; València amb Eivissa i la capital balear, al mateix temps que connectarà també Dénia amb Eivissa i Formentera.

Així mateix, hi haurà serveis diaris en superferri des de Barcelona fins a Maó i Palma i sis sortides setmanals a Eivissa; i des de València s’ofereixen sis sortides setmanals en ferri a Palma i una sortida setmanal, en cap de setmana, fins a Maó via Palma. En les connexions internacionals, a partir del 26 de juny, es reprendrà la línia entre Alacant i Orà amb 6 sortides setmanals a cada direcció.

Acciona comercialitza tots els serveis de la naviliera italiana Gran Navi Veloci des de Barcelona a Gènova i Tànger, a més de les seves connexions des d’Itàlia fins a Sardenya, Sicília i Tunis; així com totes les sortides dels bucs de Grimaldi Lines des de Barcelona a Civitavecchia (Roma) i Livorno.