Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

A quin número jugarà Fabra?

Els Països Catalans ja van plens de les butlletes de la ‘grossa’ de Nadal, que es venen a bars, associacions, administracions de loteria o per Internet. Fins i tot el […]

Redacció
Redacció 17/11/2008

Els Països Catalans ja van plens de les butlletes de la ‘grossa’ de Nadal, que es venen a bars, associacions, administracions de loteria o per Internet. Fins i tot el directe!cat organitza aquest any la seva pròpia participació al sorteig del 22 de desembre per tal de jugar als números de la independència, en una butlleta d’homenatge als jutjats per la crema de retrats reials.

Amb això de la loteria ja se sap, toca o no toca, però als Països Catalans hi ha una persona a qui tocarà segur: Carlos Fabra. El president popular de la Diputació de Castelló és un expert en que li toqui la grossa nadalenca -dues vegades els darrers anys, l’última el Nadal passat, quan va guanyar 2 milions d’euros– i per això la diputada d’Iniciativa i portaveu de Compromís, Mònica Oltra, va aprofitar la darrera sessió de les Corts valencianes per preguntar a Camps el número que jugarà Fabra aquest any.

Podeu veure la compareixença d’Oltra -que li fot una canya important a Francisco Camps- al vídeo a continuació.