Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

A la Copa Amèrica de València li falta el vent

|

- Publicitat -

La situació és còmica. Després de deixar-se una milionada en convèncer les autoritats suïsses de què celebressin la copa Amèrica a Espanya i que el PP valencià aboqués el cabàs dels milions en la construcció d’infraestructures portuàries adients, comença la cursa i no hi bufa prou vent.

Publicitat

L’inici de la copa Louis Vuitton fa tres dies que es suspèn, i els meteoròlegs d’alguns dels equips participants no esperen una millora “significativa”. De la Louis Vuitton, en la que s’enfronten diversos equips, n’haurà de sortir un guanyador, que en la Copa Amèrica pròpiament dita reptarà a l’actual equip guanyador, l’Alinghi suïs.

De moment la broma ha costat a les arques valencianes i espanyoles més de 2.500 milions d’euros. Els governs implicats afirmen, amb l’optimisme que els caracteritza, que tot i així l’esdeveniment portarà 6.000 milions al PIB. Si tot va com aquests dies, les previsions hauran estat excessivament optimistes.

I és que d’entre l’enorme malbaratament de recursos públics, els populars valencians van oblidar-se de comprar vent. Quin descuit!

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió