Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

A Colau se li fa llarga la campanya mentre Bosch li trepitja els talons

El 24-M Barcelona decidirà entre “un alcalde i una alcaldessa”. Una elecció aparentment òbvia amb una clara connotació si és la candidata de BComú qui la pronuncia. Però aquest discurs que servia pels primers dies de campanya ja no entra com ho feia al principi perquè la campanya comença a desgastar Barcelona en Comú i la seva candidata, un excés de protagonisme en la campanya l’està desgastant a marxes forçades. A sis dies de les eleccions, Ada Colau ha comprovat que la fórmula de promeses fàcils i poc treballades ja no serveix per a guanyar, i en una crida desesperada intenta demanar un vot útil que també demanen els republicans i els socialistes. 

Redacció
Redacció 19/05/2015

L’emoció entre en escena i la lluita final per a l’alcaldia està oberta a tres, Trias, Bosch i Colau

Alfred Bosch s'ha mostrat esperançat que l'alta xifra d'indecisos -d'una cinquena part de l'electorat segons la última enquesta de la Ser- puguin fer-lo guanyador el proper 24-M.

El poder dels indecisos

L'alcaldable Bosch també s'ha referit a l'enquesta donada a conèixer aquest dilluns per la cadena SER, que atorga fins a cinc regidors a ERC, que seria cinquena força al consistori per davant del PP i la CUP.

Bosch ha assegurat que gran part d'aquesta massa d'indecisos es planteja votar ERC. “Us imagineu què passaria si tots els indecisos es decanten per Esquerra?”, s'ha preguntat, tot assegurant que la seva candidatura té possibilitats de vèncer el proper 24-M. Per a fer-ho, però, ha demanat un últim esprint als seus simpatitzants per “anar a buscar” als qui encara no tenen clar a qui votar.

Ada Colau i Barcelona en Comu mantenen el silenci davant “l’escàndol que esquitxa Observatori DESC, ICV-EUiA i Barcelona en Comú

Cap resposta a la notícia publicada ahir pel directe!cat, la més vista del dia amb un fort impacte a les xarxes que explicava les implicacions entre l’ONG Observatori DESC I la candidatura d’Ada Colau, diner públic que ha permès consolidar un projecte de candidatura presentat com a revolucionari, però que s’alimenta de la vella política.