Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

62 publica catalanòfobs

Les decisions econòmiques haurien de començar a guiar-se per l’ètica si no volem acabar eliminant-nos com a espècie. I és que no hi ha manera d’entendre certes decisions empresarials com […]

Redacció 08/01/2008

Les decisions econòmiques haurien de començar a guiar-se per l’ètica si no volem acabar eliminant-nos com a espècie. I és que no hi ha manera d’entendre certes decisions empresarials com la que ha portat al Grup 62, la primera editorial catalana, a publicar a teòrics de l’ultradreta espanyola.

62, aquella editorial utòpica que, aquell llunyà 1962, pretenia aportar a la societat catalana un catàleg modern farcit d’autors de la terra ara es dedica a publicar a personatges com César Vidal, que dia si dia també es dedica a insultar Catalunya, els catalans i la normalització lingüística des de la seva tribuna a la COPE.

Des del directe!cat no podem entendre com aquest “intel·lectual” de la ultradreta aconsegueix que el seu darrer llibre, ‘Pontífices’, sigui publicat per Península, un dels segells espanyols de 62, quan Vidal, sense anar més lluny, acumula injúries titllant repetidament el govern de la Generalitat de Catalunya de “nazi”.

Novament, incompetència o provocació?