Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

26.000 quilos de pipes de gira-sol per terra al Pont de Suert

Un camió que circulava per la N-230 entre el Pont de Suert i Areny en direcció a Lleida va bolcar el passat dijous al matí, cap a les vuit, i va perdre les 26 tones de pipes de gira-sol que transportava en el remolc. Sembla que el conductor, que resultà ferit lleu, circulava a una velocitat superior a la recomanada, pel que hauria perdut el control del vehicle. El punt on es va produir l’accident pertany al Pont de Suert, segons han concretat els Bombers de la Generalitat. Vegeu-ne l’espectacular foto.

Redacció
Redacció 29/06/2007

A vegades la gent s’empipa quan una colla d’adolescents ha estat asseguda tota una tarda en un banc d’un carrer menjant pipes sense parar i deixant totes les clofolles pel terra. Doncs imagineu quina cara deuria posar algú que complís aquest perfil en veure 26.000 quilos de pipes de gira-sol repartides pel terra. De fet, ho podeu observar vosaltres mateixos en l’espectacular fotografia.

L’accident ha tingut lloc cap a les vuit del matí, quan un camió de gran tonatge ha sortit de la carretera en el quilòmetre 113 de la N-230, entre el Pont de Suert i Areny, quan circulava en direcció a Lleida. Pel que sembla, el conductor circulava a una velocitat superior a la recomanada, de manera que hauria perdut el control del vehicle en traçar una de les nombroses corbes que presenta el traçat en aquesta zona. El conductor del camió ha resultat ferit lleu com a conseqüència de l’accident i ha estat traslladat a l’hospital de Vielha.

D’altra banda, les incidències circulatòries derivades de l’accident han estat mínimes, ja que en cap moment no s’ha tancat totalment el pas dels vehicles. Un dispositiu de la Guàrdia Civil ha anat donant pas alternatiu al trànsit, tot i que s’han registrat retencions de poca importància. Pel que fa al camió, els Bombers han concretat que pertany a l’empresa de Fraga Transportes Hermanos Vilas Labrador.