Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

#21D Els independentistes tindran majoria absoluta en vots, malgrat les enquestes

Anàlisi @joanpuig | La darrera enquesta de La Vanguardia ho demostra clarament: atorga una victòria en vots a Ciudadanos i en escons a ERC i amb la llista del president a tocar però els independentistes perdrien la majoria absoluta per una sorprenent davallada de la CUP. Un intent barroer d’intentar desmoralitzar els votants independentistes.

Redacció
Redacció 10/12/2017

Som en un estat d’excepció i això només és el començament

L’únic problema dels partits independentistes és que confonguin la lliure competència entre les tres llistes per una matussera campanya electoral. Les dades són clares: ni que augmenti la participació podrien guanyar els partits partidaris del 155.

Els grans grups de comunicació volen derrotar l’independentisme

Els grans grups de comunicació utilitzen les enquestes per intentar canviar les voluntats i manipular l'opinió pública. Els independentistes han de tenir clar que són majoria i en aquestes eleccions, si es mobilitzen tots, guanyaran i segurament amb més avantatge que els actuals resultats

La suposada mobilització unionista fa aigües, no tenen projecte viable que oferir als ciutadans

El proper 21-D, la victòria independentista serà superior a les eleccions del 27-S i podria arribar a superar el 50%, i això no ho diuen les enquestes ho diu la realitat del moment. L’unionisme ha sortit al carrer però és lluny de guanyar unes eleccions sense ni tant sols oferir una alternativa viable als independentistes.