Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

#20D Pablo Iglesias vol fer tàndem amb Ada Colau

El resultat de Podemos (Cat sí que es pot) a les eleccions catalanes ha encès les alarmes de l’entorn de confiança de Pablo Iglesias, que veuen com s’ensorra un projecta que aspirava a guanyar les eleccions a Espanya. El líder de Podemos ja va intentar que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’impliqués a les eleccions catalanes, ho va intentar i fins i tot amb una virulenta discussió al mateix despatx d’alcaldia. Però els interessos de BComú de consolidar un acord de govern municipal ho van impedir. Però ara el 20D és a tocar i les enquestes no auguren bons resultats, Pablo Iglesias necessita un revulsiu per recuperar espai i només la figura d’Ada Colau ho pot fer possible.

Redacció
Redacció 11/10/2015

El tàndem Iglesias/Colau que ja van preveure als inicis del moviment Podemos

Ho vam publicar en el seu moment, el cartell electoral d’Iglesias/Colau ja va formar part de l’imaginari inicial de Podemos. Ara arriba l’hora de la veritat de Pablo Iglesias i el seu moviment, que partia d’unes expectatives electorals molt grans, però un resultat com el que donen les actuals enquestes podria significar una crisi profunda a Podemos.

Iglesias/Colau per superar Albert Rivera i ser el veritable partit “xarnera” a Espanya

O Pablo Iglesias convenç Ada Colau o Podemos entrarà en crisi després del 20D, tant sols la figura de l’alcaldessa de Barcelona pot permetre recuperar les aspiracions electorals dels inicis de Podemos. L’oferta de Pablo Iglesias es troba en mans d’Ada Colau, veurem que decidirà, però d’entrada un partit estrictament municipalista ha decidit obrir el debat de presentar-se a les generals espanyoles. L’enquesta que avui publica El País i que situa Ciudadanos com a tercera força i a punt de superar PSOE i PP obliga encara més a Pablo Iglesias a buscar i concretar l’acord amb Ada Colau per encapçalar la candidatura de Podemos a Barcelona.

Ubasart plega però no diu tota la veritat

La líder de Podemos a Catalunya va destacar per la seva brillant idea de de fomentar l’odi contra Mas, i ara diu que plega per la poca catalanitat de Catalunya sí que es pot i l’excessiva presència de Pablo Iglesias a la campanya de les eleccions catalanes. La veritat de la seva dimissió cal trobar-la amb la decisió de Pablo Iglesias d’intentar implicar Ada Colau i Barcelona en Comú a la campanya de les eleccions espanyoles.
 

Relacionats