Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

2.200 persones s’inscriuen en quinze dies al Parla.cat, el curs de català per Internet

|

- Publicitat -

Cada nivell està organitzat en tres graus, cada un dels quals requereix unes 45 hores de dedicació, uns tres mesos. Actualment hi ha disponibles el nivell bàsic i el nivell elemental. La resta de nivells s’estan desenvolupant i s’aniran posant a disposició dels usuaris de manera progressiva.

Per inscriure’s al curs només cal que els interessats es registrin i se’ls oferirà un usuari i contrasenya per poder entrar a l’espai virtual. L’alumnat té a la seva disposició una prova per saber quin nivell li correspon segons els seus coneixements. Tant aquesta prova com la inscripció als cursos es fa de manera telemàtica.

Publicitat

El curs està disponible amb dues modalitats: lliure i amb tutoria. La modalitat lliure permet l’aprenentatge de manera totalment autònoma i és de caràcter gratuït. La modalitat amb tutoria és de pagament i permet l’aprenentatge guiat per un tutor o tutora que fa el seguiment de l’evolució de l’alumnat. Aquesta modalitat facilita també l’accés a una aula amb eines de comunicació per interactuar amb la resta d’usuaris de la comunitat virtual.

Un cop finalitzats els cursos del Parla.cat, l’alumnat haurà assolit els coneixements necessaris per optar a les proves oficials que s’organitzen de manera presencial.

El Parla.cat disposa de la Rambla virtual, un espai des del qual l’alumnat podrà accedir a contingut de caràcter lúdic i culturals com mitjans de comunicació digitals, portals de literatura, biblioteques en línia, vídeos, música, jocs. Aquest espai també permet interactuar amb altres usuaris a través de fòrums i xats.

El Parla.cat disposarà també de l’espai Recursos per al professorat, reservat als professionals de la llengua catalana amb l’objectiu d’oferir-los material de suport per a les seves classes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut