Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

13-F: Recollida massiva de vot anticipat al districte de Sant Martí

Barcelona Decideix insisteix en la recollida de vot anticipat al carrer com una de les eines més efectives per donar a conèixer la consulta sobre la independència del proper abril i per recollir el màxim nombre de sufragis abans de la jornada de votacions. En aquesta línia, la delegació de Sant Martí Decideix ha organitzat per aquest diumenge 13 de febrer al matí una jornada especial de recollida de vot anticipat, amb 8 taules fixes de recollida de vot a diverses zones del districte. D’aquesta manera comptaran amb una prova pilot de recollida de vot que els permetrà planificar les votacions a la resta del districte. A més, aquests dies s’ha dut a terme una bustiada del díptic informatiu, de manera que tots els ciutadans hauran rebut a casa informació sobre el referèndum d’independència.

Redacció
Redacció 13/02/2011

El vot anticipat a la consulta sobre la independència de Barcelona es va iniciar amb la jornada del 12 de desembre a la Barceloneta, quatre mesos abans de la consulta del 10A. D’aquesta manera, i a més de recollir vots, s’aconseguia una presència de gran impacte en la població i en els mitjans de comunicació. Fer altres proves pilot similars també permetrà polir detalls d’organització, de mobilització de voluntariat i de logística amb vista al 10A.

El districte de Sant Martí és un dels més grans i complexos de tot Barcelona, amb alguns barris on és complicat fer una bona difusió de la Consulta, i la voluntat de la comissió del barri és que això comenci a canviar aquest 13F. De moment ja s’ha fet una bustiada massiva repartint el díptic informatiu sobre la consulta, de manera que tots els ciutadans podran conèixer què significa la consulta sobre la independència del 10 d’abril i quines maneres tenen de participar-hi.

A la bustiada i el matí de de recollida de vot anticipat cal afegir-hi la instal·lació de banderoles als carrers principals, de pancartes i banderes als balcons i de l’activitat d’entitats, associacions i comerços que complementaran aquesta jornada.