Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

Desmantellen un grup que falsificava documents i dades a Tarragona per tramitar documents administratius d’estrangers

ACN Tarragona.-La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha desmantellat un grup organitzat que gestionava el lloguer d’un fraudulent d’un pis a Tarragona, a nom d’un d’ells, per després […]

Avatar
Agències 13/09/2019

ACN Tarragona.-La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha desmantellat un grup organitzat que gestionava el lloguer d’un fraudulent d’un pis a Tarragona, a nom d’un d’ells, per després fer les gestions necessàries per iniciar expedients administratius a l’Ajuntament. En aquest domicili hi havia desenes de persones inscrites de diferents nacionalitats, prop d’un centenar. No hi vivien, només hi estaven empadronades. L’objectiu era poder gestionar expedients administratius per tenir la targeta sanitària, regularitzar la seva situació administrativa, demanar ajudes econòmiques municipals i fer gestions en entitats de crèdit. Entre els detinguts, n’hi ha cinc per falsedat documental i un per infracció greu de la Llei d’Estrangeria.

La investigació va començar quan els agents van saber que hi havia gran quantitat de ciutadans estrangers, majoritàriament d’origen magrebí, empadronats en un mateix domicili de forma fictícia.Dos dels detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Relacionats