Divendres, 14 Desembre 2018

Colau fa la pinça als republicans: “No entendria que PDeCAT i ERC no se sumin al pacte Gobierno-Podemos”

Segueix la maquiavèl·lica tàctica iniciada avui per Pablo Iglesias des de Madrid

|

 

Ada Colau seguiex la tàctica iniciada per Pablo Iglesias de dur a terme un xantatge a les forces independentistes i que us explicàvem aquest matí. La comuna ha assegurat aquest dijous que “no entendria” que PDeCAT i ERC no se sumin al preacord de Pressupostos Generals assolit entre el Govern central i Podem perquè és clarament bo per a Catalunya.

   

“Haurien de ser els primers interessats. L’acord presenta clares millores”, ha expressat en una roda de premsa aquest dijous, i ha insistit que la Generalitat es troba en una situació molt difícil, per la qual cosa necessita reforçar-se i ser creïble, i deixar enrere el bloqueig.

En aquest sentit, ha reclamat que els dos partits deixin de fer discursos i seguin a negociar: “Es necessiten les inversions que fa anys que no es fan”, i ha dit que la negociació no pot supeditar-se a la desjudicialització de la política i que hi ha altres contextos on això es pot reclamar.

“No entenc que es supediti (la desjudicialització de la política) a tenir uns comptes, que d’altra banda li donarien una força a la Generalitat per negociar. Cal un clima d’estabilitat i una Generalitat forta i clima de confiança”, ha afirmat l’acladessa.

Seguiu-nos a:

EDITORIAL

OPINIÓ

Més llegits

Segueix-nos a

469 Seguir
58,941 Seguir