Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

Cellnex adquireix l’operador de torres irlandès Cignal

ACN Barcelona.-Cellnex ha assolit un acord amb InfraVia C Partners per a l’adquisició de l’operador de torres i emplaçaments de telecomunicacions irlandès Cignal. L’operació s’ha tancat per un valor d’empresa […]

Avatar
Agències 10/09/2019

ACN Barcelona.-Cellnex ha assolit un acord amb InfraVia C Partners per a l’adquisició de l’operador de torres i emplaçaments de telecomunicacions irlandès Cignal. L’operació s’ha tancat per un valor d’empresa de 210 MEUR. Cignal opera actualment 546 emplaçaments a Irlanda, que passa a ser el setè país en que Cellnex desenvolupa la seva activitat a Europa. La companyia irlandesa té previst desplegar fins a 600 nous emplaçaments en els propers set anys, amb una inversió addicional d’uns 60 MEUR. Un cop finalitzi aquets desplegament s’estima que es generi un Ebitda addicional de prop de 20 MEUR per al grup.

El CEO de Cellnex, Tobías Martínez, ha explicat que amb Cignal no només integren un dels principals operadors independents d’infraestructures de telecomunicacions a Irlanda sinó que s’aposta per un “creixement coherent” a Europa.Aquesta és la cinquena operació de creixement inorgànic del 2019 que fa Cellnex, operacions que un cop completades portaran a ampliar un cop tancades el portfoli d’actius en 16.000 en els països europeus en que està present.

Relacionats