Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

Canadell reclama més recursos per incrementar la seguretat a Barcelona davant del “dèficit històric”

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha reclamat més recursos per incrementar la seguretat a Barcelona i “capgirar” la situació actual. Canadell s’ha mostrat […]

Avatar
Agències 10/09/2019

ACN Barcelona.-El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha reclamat més recursos per incrementar la seguretat a Barcelona i “capgirar” la situació actual. Canadell s’ha mostrat satisfet amb el treball conjunt iniciat per l’Ajuntament, la Generalitat, la pròpia Cambra i les patronals i ha confiat “que aquesta voluntat i treball es traslladi en resultats en els propers mesos”. Tot i això, creu que calen més recursos davant del “dèficit econòmic històric que també afecta, entre d’altres, a les forces de seguretat”. A més, ha apostat per la creació d’un observatori per estudiar els problemes de seguretat.

Canadell ha fet referència al darrer informe de Pimec que apunta que Catalunya és la comunitat autònoma amb menys treballadors públics per cada mil habitants, amb un 12,9% del total de l’Estat. A més, ha recordat que des de la Cambra s’ha plantejat la creació d’un observatori “que es voldria posar en marxa en els propers mesos” per estudiar els problemes de seguretat. L’ens ha recordat que elaborarà també estudis sobre l’impacte del ‘top manta’ en el comerç, entre d’altres.

Relacionats