Diumenge, 25 d'Agost de 2019 - Edició 395
La República

Buch, sobre l’acte de record del 17-A: ”Qualsevol debat polític i situació estranya ha de quedar al marge”

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha demanat que “qualsevol debat polític i situació estranya” quedi “al marge” de l’acte que tindrà lloc aquest divendres a Barcelona en record de les […]

Redacció
Redacció 16/08/2018
El conseller d'Interior, Miquel Buch / ACN

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha demanat que “qualsevol debat polític i situació estranya” quedi “al marge” de l’acte que tindrà lloc aquest divendres a Barcelona en record de les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de l’any passat, després de dies d’especulacions sobre la reacció de polítics i ciutadans per la presència del Rei.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el conseller ha subratllat que aquest acte s’ha de centrar en el record de les víctimes, la solidaritat amb els seus familiars i l’agraïment als cossos policials i d’emergències i altres col·lectius que van actuar aquell dia. Per a Buch, “qualsevol debat d’índole política” estaria “fora de lloc” perquè “ja hi ha espais i dies suficients per tenir els debats que facin falta”.

El conseller ha agraït a l’Ajuntament de Barcelona que assumís el lideratge per preparar els actes de record després que la Generalitat, intervinguda per l’article 155, arribés “tard”.

Relacionats