Divendres, 23 d'Agost de 2019 - Edició 393
La República

Bou no aclareix si serà regidor a l’Ajuntament de Barcelona: “He de reflexionar”

Reconeix no estar satisfet amb els resultats, que poden “canviar” amb el recompte final

Avatar
Agències 27/05/2019
Pla mitjà curt del candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, davant de Can Vies / ACN

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, no ha aclarit si serà regidor a l’Ajuntament de Barcelona. “Jo ara me’n vaig a treballar”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio. “He de reflexionar i donar-hi unes quantes voltes”, ha reconegut. “No ho sé jo ni ningú què faré”, ha dit. Bou ha explicat que el que no vol és “perdre el temps”. “Si crec que soc capaç de fer el que crec que he de fer, seré a l’Ajuntament els quatre anys; si veig que no ho puc fer, m’ho replantejaré”, ha afegit. Bou ha reconegut que no està satisfet amb els resultats aconseguits a Barcelona. “Esperava una altra cosa”, ha dit, i ha alertat que els resultats encara poden “canviar” amb el recompte final, ja que el resultat del PP, amb un 5,01% dels vots, és molt ajustat.

Pel que fa al triomf a Barcelona de les esquerres, Bou diu que ell no parla de dretes i esquerres. En aquest sentit, ha destacat que els constitucionalistes han passat de 12 a 16 regidors i que els “separatistes” han baixat de 18 a 15 i la CUP no ha entrat.

“Podem pintar de molts colors Barcelona”, ha dit, i ha reconegut que el preocupava que la ciutat no fos “utilitzada per idees que enfronten i divideixen”. “I em segueix preocupant tenint en compte els resultats que tenim”, ha afegit.

Relacionats