Dissabte, 21 de Setembre de 2019 - Edició 422
La República

Barcelona requisa patinets de lloguer compartit mal aparcats després d’imposar 1.500 multes en menys d’un mes

ACN Barcelona.-Barcelona ha decidit fer “un pas més” i requisar els patinets de lloguer compartit mal aparcats al carrer, ha explicat la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Rosa Alarcón. Un […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Barcelona.-Barcelona ha decidit fer “un pas més” i requisar els patinets de lloguer compartit mal aparcats al carrer, ha explicat la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Rosa Alarcón. Un dispositiu de la Guàrdia Urbana va treure aquest dimarts tots els vehicles que va trobar aturats a l’espai públic. En total, es van decomissar 17 vehicles de les empreses Reby i Bird. L’actuació es va produir després que aquestes companyies rebessin 1.500 multes de 100 euros des del 16 d’agost, és a dir, en menys d’un mes. En una roda de premsa, Alarcón ha explicat que hi ha 25 empreses de patinets –Reby i Bird incloses– que van prometre retardar la seva implementació a Barcelona fins que l’Ajuntament disposés d’una regulació específica per l’ús dels patinets a Barcelona, una ordenança que s’espera tenir enllestida a l’abril.

En la mateixa actuació, agents del cos policial també van retirar 16 cadires de rodes elèctriques compartides de l’empresa Looper, un mode de mobilitat que l’Ajuntament no permetrà “mai”, ha assegurat Alarcón, que ha puntualitzat que aquests vehicles han de ser d’ús “exclusiu” de les persones amb mobilitat reduïda.

Relacionats