Dijous, 18 de Juliol de 2019 - Edició 357
La República

Artadi: “Som l’oposat del feminisme d’Ada Colau”

La candidatura de JxCat proposa un “pla abolicionista de l’explotació sexual i la prostitució”

Marina Almansa
Marina Almansa 15/05/2019
Elsa Artadi, JxCat

La candidata de JxCat, Elsa Artadi, ha presentat les mesures de “Dona” en el marc de les propostes de feminisme i gènere del programa electoral. Tot seguit, ha protagonitzat un dinar col·loqui al Cafè de la Pedrera juntament amb l’Institut Català de les Dones, diputades, regidores i membres de la candidatura municipal com Neus Munté o Pilar Calvo, aquest dimecres al migdia. Artadi ha posat en relleu el feminisme i ha carregat contra l’alcaldessa, després d’una intervenció de la directora de l’ICD, Núria Balada: “Som l’oposat del feminisme d’Ada Colau”, ha sentenciat la número dos de la candidatura de Quim Forn. “Treballem molt i no parlem tant”, ha afegit.

Amb tot, ha tornat a aprofitar per denunciar la situació del pres polític i alcaldable Quim Forn que “porta 658 dies empresonat” i ha enaltit la tasca de Neus Munté alhora que li ha agraït “la seva generositat”, sense la qual, diu la candidata, “Junts per Catalunya no existiria”.

Amb tot, la candidatura de JxCat proposa, entre altres mesures, un “pla municipal contra l’escletxa salarial”, el “pla abolicionista de l’explotació sexual i prostitució” i la “promoció del Servei d’Atenció Rehabilitació i Acollida per poder atendre més dones que hagin patit violència masclista”.

Relacionats