Diumenge, 21 de Juliol de 2019 - Edició 360
La República

Paluzie planteja “accions intel·ligents amb objectius polítics concrets” que debilitin l’Estat

L’ANC ha anunciat convocatòries de cara al 21-D que, avisa, no tractaran de fer un cercle ni un llaç de llum” però aquest dijous s’ha presentat, també, un manifest a […]

Redacció
Redacció 06/12/2018

L’ANC ha anunciat convocatòries de cara al 21-D que, avisa, no tractaran de fer un cercle ni un llaç de llum” però aquest dijous s’ha presentat, també, un manifest a favor d’una llista unitàries a les eleccions europees. Paluzie ha assegurat que es necessita un “missatge fort” de l’independentisme al Parlament Europeu.

Sobre les protestes, l’Assemblea ha afirmat en una roda de premsa que “volem anar més enllà de les accions protesta que hem fet fins ara”. Paluzie ha definit que seran accions “intel·ligents amb objectius polítics concrets que debilitin l’Estat”.

Respecte als judicis, l’Assemblea reitera que s’ha d’usar com un “altaveu” perquè la campanya internacional “serà important” i reforçarà la voluntat independentista, el mateix que pretén tombar la justícia espanyola. “Nosaltres treballem per fer que sigui un bumerang i cridem a preparar-nos per la via unilateral”, ha sentenciat.

Per últim, Paluzie ha anunciat que el 22-D es farà “un acte públic de reafirmació a Barcelona per explicar com encarem els judicis i la situació política”.

Relacionats