Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Un Cruïlla Tardor d’èxit: més de 30.000 persones assisteixen al festival

Concerts com el de Carolina Durante o Rayden han omplert les sales de gom a gom

Redacció 05/12/2022
L'artista Rita Payés, durant l'actuació a l'Auditori de Barcelona en el marc del festival Cruïlla Tardor Data de publicació: dilluns 05 de desembre del 2022, 17:57 Localització: Barcelona Autor: Cedida per Cruïlla Tardor

El Cruïlla Tardor tanca la seva novena edició amb més de 30.000 assistents. El festival ha dut a terme un gran nombre d’espectacles i alguns d’ells han atret un públic multitudinari. El punk de Carolina Durante, la bossa nova i el jazz de Rita Payés o el hip-hop de Rayden han format part de l’exitosa oferta del certamen, a més d’una gran varietat d’artistes internacionals. El cicle també ha inclòs els primers concerts de les gires dels nous discos de Pau Vallvé i Viva Suecia. Payés i Sopa de Cabra, per la seva banda, han fet les darreres actuacions dels seus tours.

El concert de Rita Payés a l’Auditori de Barcelona va ser l’encarregat de tancar el cicle aquest dissabte passat. L’espectacle va exhaurir les entrades i va reunir un gran nombre de fans de la cantautora de Vilassar de Mar. La següent parada de Cruïlla és el Cruïlla Primavera. Se celebrarà del 10 de març al 22 d’abril i portarà a l’escenari grups com Natos y Waor, Tiken Jah Fakoly, 31 Fam, Delafé y las Flores Azules, Rufus T. Firefly o The Tyets, entre molts d’altres.