Diumenge, 18 d'Agost de 2019 - Edició 388
La República

Albiol diu que les agressions de Santa Coloma són culpa de les polítiques migratòries

Albiol ho ha tornat a fer i les xarxes han tornat a bullir. El racisme del candidat del PP per Badalona i l’exdiputat popular al Parlament ja és un fet […]

Redacció
Redacció 13/11/2018

Albiol ho ha tornat a fer i les xarxes han tornat a bullir. El racisme del candidat del PP per Badalona i l’exdiputat popular al Parlament ja és un fet evident i les seves piulades ho han demostrat en vàries ocasions. Albiol vol ‘netejar’ Badalona i això el porta a opinar sobre l’emigració d’altres ciutats, en aquest cas de Santa Coloma de Gramanet. El candidat ha associat l’agressió sexual i l’apunyalament d’una parella d’aquest cap de setmana amb la immigració perquè els cinc joves són magrebis. El xenòfob diu que les agressions van ocórrer com a conseqüència de “donar drets i no exigir cap obligació” a les persones migrades.

Les xarxes, com no podia ser d’una altra manera, han contestat amb certa indignació. Molts usuaris han replicat a Albiol referint-se al cas de ‘La Manada’, quan cinc espanyols que van violar repetidament a una noia a Pamplona estan en llibertat.

Relacionats